Elérhetőségek - TzsuArt

Tartalomhoz ugrás

Elérhetőségek

Kapcsolat
Tóth Zsuzsa vagyok, hobbi festőművész és pirográfus.
 
A rajzolás szeretete már gyermekkoromból indult, de csak rajzolgatás szintjén volt jelen az életemben.
Komolyabban nem képeztem magam, szakirányú végzettségem sincsen, de már középiskolában kiderült, hogy a kreatív alkotásokkal jelentős időt eltöltök. Pár évvel ezelőtt azonban részt vettem egy jobb agyféltekés képzésen, ami egy nagy lehetőséget adott számomra a rajztudásom fejlesztése terén. Ezt követően a rajzolás igazi hobbi lett a számomra, aminek meg is lett az eredménye. Sokat fejlődtem és fejlődök a mai napig.
Időközben belekóstoltam egy másik műfajba, a faégetés világába.
A nyers fa megmunkálása egy csodálatos dolog, így a pirográfia által nekem is lehetőségem nyílt ennek a fantasztikus technikának az elsajátítására. Munkáimban az állatképektől kezdve a portréig bármilyen téma megtalálható.
A kreatív alkotási vágy és az új dolgokkal való ismerkedés, a változatosság természetesen folyamatosan jelen van az életemben, így találkoztam az interneten az olajfestés egyik ágával, a száraz ecset technikával.
Folyamatos önképzéssel és gyakorlással eljutottam egy olyan szintre, amelynél már úgy gondoltam, hogy megmutatom a munkáimat egy szűk szabású kiállítás keretein belül.
Erre a kiállításra 2019. májusában került sor, amiről sok visszajelzést kaptam, és további inspirációkat adott számomra.
Idén nyáron részt vettem egy neves rajziskola szervezésében, egy olajfestő szabadiskolai képzésen, ahol a színes olajfestési technikákkal ismerkedhettem. Azóta kasírozott-, és alapozott farostlemezre készítem olajfestményeimet.
Munkáim jó minőségű, a megrendelő által kiválasztott fotó alapján készülnek, melyek egyedi díjszabásúak. Az elkészült alkotásokat személyes találkozás útján vagy postai úton tudom eljuttatni a megadott elérhetőségre.
 
Elérhetőségeim :

Telefon : +36 20 463 5385

E-mail :  info@tzsuart.huTzsuArt.hu mail: info@tzsuart.hu Tel: +36204635385
Vissza a tartalomhoz